eko logo 32x32 1

Dezinfekcije | Dezinsekcije | Deratizacije

Ivangradska 2, Subotica 24000

Svakog dana

09h – 17h

Rad na terenu

00h – 24h

Svakog dana

09h – 17h

Rad na terenu

00h – 24h

Radno vreme:

Svakog dana od 07h do 20h

Jesen: Vreme za uređenje dvorišta i očuvanje Vašeg mira

Jesen je vreme kada priroda postepeno ulazi u stanje mirovanja, a listopadno drveće oboji pejzaž u predivne nijanse crvene, narandžaste i žute boje. Dok se pripremate za dolazak hladnih dana i zimu, možete iskoristiti ovu sezonu kako biste uređivali svoje dvorište i osigurali da je Vaš dom spremno i sigurno mesto za zimu. Ovo je takođe idealno vreme za obavljanje dezinfekcije, deratizacije, dezinfeksije i fumigacije kako biste osigurali zdrav i spokojan životni prostor za Vašu porodicu.

Uređenje dvorišta u jesen

Sakupljanje lišća i radovi na uređenju: Jesen je pravo vreme za prikupljanje lišća, košenje trave i uređenje ograda. Redovno održavanje dvorišta pomoći će Vam da očistite prostor i stvorite estetski privlačan ambijent.

Priprema za mirne zimske trenutke: Dok uređujete dvorište, razmislite o stvaranju prostora za opuštanje i uživanje u miru tokom hladnih dana. Postavite stolicu ili klupu, možda čak i vatru, kako biste stvorili prijatan ambijent za uživanje u zimskim čarima.

Dezinfekcija, deratizacija, dezinfekcija i fumigacija

Dezinfekcija: Dezinfekcija je važna kako biste osigurali da unutrašnji prostor Vašeg doma bude slobodan od bakterija, virusa i drugih mikroorganizama koji mogu uzrokovati bolesti. Posebno u vreme hladnijih dana kada više vremena provodimo unutar kuće, dezinfekcija je ključna za očuvanje zdravlja.

Deratizacija: Sa dolaskom hladnijeg vremena, glodari često pokušavaju da nađu toplija mesta za boravak, uključujući i Vaš dom. Deratizacija je neophodna kako biste sprečili invaziju miševa i pacova.

Dezinfeksija: Dezinfekcija dvorišta je važna kako biste sprečili širenje štetnih organizama i osigurali zdravo okruženje za igru dece i kućnih ljubimaca.

Fumigacija: Fumigacija se često koristi za suzbijanje insekata i štetočina koje mogu preživeti unutar zidova Vašeg doma. Ovo je posebno važno u pripremi za zimu, kada insekti traže toplija mesta za boravak.

Jesen je predivno vreme za uređenje dvorišta i pripremu Vašeg doma za hladnije dane. Kombinacija uređenja dvorišta i primene mera dezinfekcije, deratizacije, dezinfeksije i fumigacije osiguraće da zimu dočekate spremni i spokojni. Vaš dom će biti sigurno i udobno mesto za uživanje u čarima hladnih dana, uz mir i bezbrižnost za celu porodicu!

Comments are closed

EkoSub
Call Now Button