eko logo 32x32 1

Dezinfekcije | Dezinsekcije | Deratizacije

Ivangradska 2, Subotica 24000

Svakog dana

09h – 17h

Rad na terenu

00h – 24h

Svakog dana

09h – 17h

Rad na terenu

00h – 24h

Radno vreme:

Svakog dana od 07h do 20h

Dezinsekcija

Dezinsekcija

ekosub-ddd-dezinsekcija-2

Dezinsekcija je pojam koji označava skup mera i postupaka kojima uništavamo ili kontrolišemo populaciju štetnih insekata. Deo je primenjene entomologije, tj. nauke koja se bavi proučavanjem insekata.

Zavisno od mesta pričinjavanja štete možemo razlikovati suzbijanje insekata u poljoprivredi , šumarstvu, skladištima, domaćinstvima, veterini, higijeni i medicini. U različitim vrstama objekata dominiraju različite vrste štetočina koje su prenosioci uzročnika oboljenja ljudi i životinja, uzročnici materijalnih šteta kao i one koje svojim prisustvom uznemiravaju ljude i životinje.

Utvrđivanjem prisustva problema, identifikovanjem vrste štetočina i infestacije vrši se odabir metode, preparata i opreme za njihovo suzbijanje.

Za dezinsekciju kuhinja, proizvodnju, skladišta i pripremu hrane, prodavnica, zdravstvenih ustanova, ugostiteljskim objektima, javnim zgradama i objektima slične namene primenjujemo meru

Dezinsekcija zatvorenih prostora – koju sprovodimo metodom postavljanja gelova, vlažne aplikacije ručnim ili motornim prskalicama, kao i hladnim ili toplim zamagljivanjem (raspršivačima i zamagljivačima). Dezinsekciju zatvorenih prostora obavljamo preparatima koji su pogodni za primenu u javnoj higijeni, nemaju štetno dejstvo na ljude i životinje, ne mogu izazvati alergije niti druge negativne reakcije i poseduju dozvole ministarstva zdravlja, ministarstva za zaštitu prirodnih bogatstava i životne sredine, kao i agencije za hemikalije za upotrebu.

Dezinsekcija otvorenih prostora – sprovodi se aplikacijom insekticida samo motornim prskalicama ili toplim zamagljivanjem posebnim uređajima za tu namenu.

ekosub-ddd-ekoloski-napradak

Toplo zamagljivanje sprovodi se uređajima:

pulsFOG – stacionarna i mobilna primena

Uređaj za zaštitu štetočina u komunalnoj higijeni, proizvodnim pogonima, skladištima, pukotinama, u skrivenim mestima, gornjim slojevima hala, silosa… Tehnika termičkog zamagljivanja je ekonomična i delotvorna metoda suzbijanja letećih i puzećih prenosnika bolesti (komarci, mušice i druge štetočine).

Napomena: Uvođenjem nove tehnologije poslovanja poduzeća EkoSub, u cilju nam je što kvalitetnije, brže, efikasnije, sa što manje troškova provesti mere dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije i fumigacije.

Mobilstar E/ER – stacionarna i mobilna primena

Aerosolni raspršivač sa 4 taktnim benzinskim motorom, podesivim elektronskim daljinskim upravljačem, biranjem količine protoka rasprsivanja 1/km – sinhronizovan radarom

Područja primene:
borba protiv razvijenih i nerazvijenih larvi u javnoj higijeni borba protiv razvijenih i nerazvijenih insekata i štetočina opasnih za zdravlje i higijenu u privatnom i industrijskom sektoru, kao u parkovima, rekreacionim centrima, vojnim objektima, na brodovima u lukama, na plažama, na železnici, auto camp-ovima i dr.

Tehnike primene:
Uređaj je konstruiran za 3 različite tehnike primene. Kapljice, koje se razlikuju u veličini, spektru i strujanju, mogu se regulisati promenom količine i brzine vazduha i količine protoka.

EkoSub
Call Now Button