eko logo 32x32 1

Dezinfekcije | Dezinsekcije | Deratizacije

Ivangradska 2, Subotica 24000

Svakog dana

09h – 17h

Rad na terenu

00h – 24h

Svakog dana

09h – 17h

Rad na terenu

00h – 24h

Radno vreme:

Svakog dana od 07h do 20h

Decenija uspešnog poslovanja

Posle 10 godina, skromnog i teškog poslovanja, EkoSub se danas može pohvaliti sa brojnim pozitivnim rezultatima – decenija uspešnog poslovanja.

Svake godine nam se povećava broj komitenata, samim tim i broj zaposlenih. Trenutno naš čini 17 ljudi sa kojima uspešno uslužujemo preko 1000 zadovoljnih komitenata iz raznih delatnosti. Naš stručno-operativni tim je na usluzi klijentima 365 dana u godini, u noćnim satima, nedeljom i praznicima.

Čitavu deceniju poslujemo kao društveno odgovorno preduzeće koje je uvek spremno aktivno da učestvuje u volonterskim poslovima i u donacijama onih kojima je to najpotrebnije, da li finansijski ili u vidu pružanja besplatnih usluga.

U proteklih 5 godina, uprkos svim ekonomskim, pandemijskim i drugim sličnim izazovima na koje nemamo uticaj, EkoSub je istrajao u svom cilju da se razvije kao kompanija koja posluje društveno odgovorno i tako omoguči da cene ostanu nepromenjene.

Uspeli smo da pridobijemo poverenje naših korisnika, ne samo visokim kvalitetom usluga, već i načinom na koji ispunjavamo svaki zahtev klijenta.

U početku poslovanja smo pružali samo 4 vrste usluga: deratizaciju, dezinsekciju, dezinfekciju i fumigaciju, a u toku dugogodišnjeg razvoja uspeli smo da razvijemo, obezbedimo i organizujemo stručni kadar sa ozbiljnom mehanizacijom uz koje uspevamo da pružamo i niz drugih usluga na visokom nivou kao što su generalno uređivanje i održavanje zelenih površina (košenje, sakupljanje i odnošenje trave, korova, lišća, orezivanje i sečenje drveća, čišćenje pijaca, čišćenje snega, čišćenje i odnošenje raznog organskog i neorganskog otpada i još mnogo toga).

Da su naši klijenti zadovoljni uslugama preduzeća koje vodimo svedoče i recenzije na Google-u, gde smo, uglavnom,  ocenjeni sa 5 zvezdica.

Maksimalno smo posvećeni svojim komitentima, iz tog razloga smo aktivni i na društvenim mrežama, gde nas prati preko 3.500 ljudi.

Nadamo se da ćemo i u buduće nastaviti sa uspešnim poslovanjem, daljim razvojem i daljim uspešnim ostvarivanjem ciljeva preduzeća i ovim putem bismo želeli da se zahvalimo svima koji su nam ukazali poverenje i bili zadovoljni korisnici usluga.

VAŠA BEZBEDNOST I SIGURNOST SU NAM UVEK NA PRVOM MESTU!

Kontaktirajte nas:

Broj telefona: 063/551724

E-mail: ekosub@ekosub.rs

Posetite nas: Ivangradska, Subotica

Comments are closed

EkoSub
Call Now Button